Hozzávalók:
3 dkg Vegifeel vegán protein – csokis (ITT )
5 db tojás
2 ek rumaroma
6 gr sütőpor
Krém:
2 ek kókuszliszt
10 dkg darált kókuszreszelék
5 dkg kókuszreszelék
2-3 ek édesítő (1:4)
kb 2,5 dl kókuszkrém (Alpro)
vanília aroma vagy vanília rúd kikapart belseje
+ paleo csokoládé a tetejére
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a proteinnel,sütőporral és édesítővel. Majd hozzáforgatjuk a tojáshabot. Majd szilikon sütőformába öntjük (18 cm). Kb 20-25 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben.
A krémhez a hozzávalókat kikeverjük. Majd ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd csokival borítjuk.
A Vegifeel vegán proteint itt tudjátok beszerezni:
http://www.best-body-nutrition.hu/webaruhaz/feherjek/535/vegifeel-vegan-protein-500g-semleges-iz