Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Vanília krémes csokis derelye (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

25 dkg főtt paszternák püré

csipet só

1 db tojás

ízlés szerint édesítő

1 ek vanília aroma

30 gr útifűmaghéj

40 gr Vegifeel vegán protein – natúr (ITT)

Vanília krém

1 cs vaníliás pudingpor / vagy vanília aroma és annyi konjakliszt, hogy puding sűrűségű krémet kapjunk

2 dl kókusz vagy rizstejszín

1 dl kókusztej

ízlés szerint édesítő

+ paleo csokoládé kókuszkrémmel felolvasztva

+ Nocarb panír megpirítva

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 5 percet hagyjuk állni. Majd kinyújtjuk (érdemes a protinből egy kicsit a nyújtólapra szórni!), majd kiszaggatjuk egy pohár segítségével.

Megfőzzük a pudingot, hagyjuk kihűlni.

Majd megtöltjük a derelyéket. (én ehhez egy kis műanyag szerkentyűt használtam, direkt derelye töltésre van kitalálva).

Majd forró, lobogó vízben kifőzzük.

Megforgatjuk a panírban, majd a csokiszósszal meglocsoljuk.

 

A Vegifeel vegán proteint itt tudjátok beszerezni:

http://www.best-body-nutrition.hu/webaruhaz/feherjek/535/vegifeel-vegan-protein-500g-semleges-iz

 

Exit mobile version