Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
3 ek Nocarb rost sütőmix
1 ek Nocarb 1:7
3 gr sütőpor
0,5 dl főzőtt kávé
Krém:
2 dl mandulatej
2 dl főzőtt kávé
2 cs Nocarb kakaós pudingpor
ízlés szerint édesítő
5 gr mester diabetikus étbevonó / paleo csokoládé
Teteje + csokik
Mester diabetikus étbevonó kávéval elegyítve
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd kemény habot verünk a fehérjéből, majd lassan minden hozzáadunk és óvatosan kikeverjük.
180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük szilikon formába.
A pudingokat, kávét, mandulatejet,édesítőt, étbevonót kikeverjük, majd felfőzzük.
Az étbevonót felolvasztjuk a kávéval
Ha meghűlt a piskóta , kettévágjuk, megtöltjük krémmel, majd a tetejére csokit borítunk. Majd a kis forma csokikkal díszítjük.