Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Kakaós csiga – NF (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

25 dkg Nativa Food Mix Al Pane

6 gr útifűmaghéj

1 ek édesítő (1:4)

4 gr porélesztő

6 dkg margarin

2 db tojássárgája

1,8 dl víz

+ cukrozatlan kakaópor

+ édesítő

+ olaj a kenéshez

+ 1 db tojás a kenéshez

+ rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit egy nagy tálba tesszük, majd jó alaposan kidolgozzuk. Egy órán meleg helyen kelesztjük. Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, megkenjük olajjal, megszórjuk kakaóporral és édesítővel, majd feltekerjük. Felszeleteljük, majd egy sütőpapíros tepsire tesszük és lekenjük tojással. Kb 20 – 30 perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük.

Exit mobile version