Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Epres morzsás (glutén,tej,cukor,szójamentes)

0913-021

Hozzávalók:

12,5 dkg Nocarb rost sütőmix

2 ek édesítő (1:4)

3 db tojás

4 dkg kókuszolaj

1 kk fahéj

+ kb 20 dkg eper (nekem fagyasztott volt)

+ 1 ek mézpótló (paleosoknak méz!)

+ kb 1 ek Nocarb almarost

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd a felét egy 18×18 as szilikon formába tesszük.

Az epret felengedjük, majd hozzákeverjük a mézpótlót és almarostot (aki akarja édesítheti még), rátesszük a morzsás tésztára, majd befedjük a maradék tésztával.

180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version