Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Málnás gombóc (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:
15 dkg főtt leturmixolt paszternák (ez 3 db nyersből jött ki nekem)
csipet só
ízlés szerint édesítő (én 1,5 ek 1:4 et tettem bele)
4 dkg Vegifeel vegán protein
2 dkg útifűmaghéj
+ diétás zsemlemorzsa pirítva
+ darált eritrit a szóráshoz

+málna (kb 10 dkg a töltelékbe, és 5 dkg az öntethez) + Joya kókusz alapú natúr joghurt

Elkészítés:

A gombóc hozzávalóit összedolgozzuk, majd 5 percet pihentetjük.

A málnát (én fagyasztottam használtam) kiengedjük, majd összeturmixoljuk és hozzáadunk ízlés szerint édesítőt és annyi útifűmaghéjat , hogy zselés állagú legyen. Evvel megtöltjük a gombócokat, majd forró,lobogó vízben kifőzzük. Pirított zsemlemorzsába forgatjuk.

A málnaöntethez is leturmixoljuk a málnát, édesítjük ízlés szerint, majd Joya kókusz alapú natúr joghurttal kikeverjük, és leöntjük a gombócokat.

 

Itt tudod beszerezni a Vegán Proteint:

http://www.best-body-nutrition.hu/webaruhaz/feherjek/535/vegifeel-vegan-protein-500g-semleges-iz

Exit mobile version