Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Langalló – (HR) (Glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

1 cs Hadarik Rita pizza lisztkeverék

4 gr porélesztő

1 kk só

4 dl víz

1 ek olaj

+ Joya natúr kókuszjoghurt – só

+ hagyma (nekem paprikával volt, mert nem ehetem a hagymát)

+ császárszalonna vékonyra vágva (bacon is tökéletes hozzá)

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozzuk, majd 10 percet pihentetjük. Majd sütőpapíros tepsire tesszük, eloszlatjuk kocka alakba, majd meleg helyen (én a sütőben 50 fokon ) 30 percet kelesztjük. Majd rátesszük a feltéteket – növényi joghurt sózva, hagyma , szalonna és kb 20 -25 perc alatt 180 fokon készre sütjük.

Exit mobile version