Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Feketeerdő tekercs (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

20 dkg Nocarb kakaós muffinpor

2 ek édesítő (1:4)

2 kk olaj

3 dl kókusztej

Krém:

3 dl kókusztej

20 gr vaníliás pudingpor

2-3 ek Nocarb daramix

ízlés szerint édesítő

+ meggy

+ olvasztott mentes csoki

Elkészítés:

A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk, majd szilikon lapon kinyújtjuk. A krémet elkészítjük, a kókusztejben elkeverjük az alapanyagokat, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt megkenjük  a tésztát, majd megszórjuk meggyel. Feltekerjük és sütőpapíros tepsire tesszük. 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version