Hozzávalók:
1 cs Nocarb kakaós muffinpor
2 ek édesítő (1:4)
1 ek olaj
3,5 dl víz
Vaníliás krém:
2 cs vaníliás pudingpor
5 dl rizstej
2,5 ek édesítő
3 db tojásfehérje
Tejszín réteg:
4 dl Meggle decor (tejmentes tejszín!)
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait egy tálban kikeverjük, majd egy sütőpapíros tepsibe tesszük (18×23), majd 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
A vaníliás krémhez a rizstejjel kikeverjük az édesítőt és a pudingot, majd sűrűre főzzük. Közben kemény habbá verjük a fehérjét, majd ha kész a puding, akkor beleforgatjuk, pár percig főzzük. A tejszínt kemény habbá verjük.
Majd a piskótára tesszük a vaníliás krémet, majd a habot (csak akkor ha a pudingos krém már meghűlt!), majd decor cukorral vagy kakaóporral díszítjük.