Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Duplán kakaós csiga (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

10 dkg Nocarb kakaós muffinpor

10 dkg Nocarb B&B buci és bagett

1,5 ek édesítő (1:4)

2 dl víz

2 db tojás

20 gr holland kakaópor

Töltelék:

5-6 dkg mentes csoki olvasztva

4 ek holland kakaópor ízlés szerint édesítő (por alakban)

+ rizstejszín / kókusztejszín

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, majd alaposan összedolgozzuk.

Majd szilikon lapon kinyújtjuk.

A krém alapanyagait egy tálban kikeverjük (sűrű massza legyen!), majd megkenjük vele a tésztát. Feltekerjük és felvagdossuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version