Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Extra diétás gránátalmás „túrótorta” (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók : (18 cm – es átmérőjű)
10 dkg Nocarb kakaós muffinpor
2 dl víz
1 kk olaj
1 ek édesítő (1:4) négyszeres édesítő erejű
Krém:
20 dkg Totu (tojás túró)
2 dl Joya kókuszjoghurt
1-2 ek édesítő (1:4)
reszelt citromhéj
15 g Nocarb vaníliás muffinpor
+ fél gránátalma
Elkészítés:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk, majd két részre osztjuk és kinyújtjuk egy 18 cm es torta formára.
Mind a két lapot megsütjük 180 fokon kb 20 perc alatt.
A krém alapanyagait összeturmixoljuk.
Ha megsültek a lapok, akkor rétegezzük, majd gránátalmával díszítjük.

Exit mobile version