Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Rakott csirke (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

1 kg csirkemell

1 kg burgonya

1 nagyobb pritaminpaprika

4 db tojás

+ 3 dl rizstejszín

+ 2 db tojás

+ 15 dkg reszelt növényi sajt

+ olaj

Elkészítés:

A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd félig megfőzzük. Majd egy sütőformát kiolajozunk, majd a burgonyát az aljára tesszük, majd rátesszük a paprikát szeletekbe illetve az előzőleg megfőzőtt tojást felkarikázva. A csirkét felszeleteljük, megmossuk,  besózzuk, majd rátesszük a a tojásra. Végül kikeverjük a rizstejszínt a tojásokkal és a növényi sajttal, majd rátesszük a csirke rétegre. Letakarjuk és kb 30 -35 percet puhítjuk, majd leszedjük a fóliát és 15-25 percig sütjük még.

Exit mobile version