Hozzávalók:
Piskóta:
6 db tojás
65 gr Vegifeel vegán csokis protein
1 cs sütőpor
2 ek édesítő (1:4)
„Túrós” réteg:
30 dkg totu
0,5 dl kókuszkrém – Alpro
ízlés szerint édesítő
Vaníliás réteg:
1 cs vaníliás puding – Haas
2 ek édesítő (1:4)
1 dl kókusztej – Alpro
1,5 dl kókuszkrém – Alpro
+ 20 dkg eper
+ Mester diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját az édesítővel kikeverjük, majd a hab felét hozzáadjuk, elkeverjük, majd hozzáadjuk a protein port és a sütőport, alaposan kikeverjük. Majd a hab másik felét beleforgatjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A „túrós” réteghez az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd ha kész a piskóta és meghűlt, akkor rákenjük. Majd jön az eper. A vaníliás pudingot megfőzzük, majd ez jön az eperre, végül csokival zárjuk. Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.