Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Csokis csiga – barna rizslisztből (glutén,tej,tojás, cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

20 dkg Barna rizsliszt

20 gr útifűmaghéj

6 gr útifűmaghéj őrleméy

5 gr sütőpor

1,5 ek édesítő (1:4)

kb 2,5 dl rizstej – langyos

1 ek citromlé

+ mentes olvasztott csoki – kakaópor – édesítő – rizstejszín keveréke – sűrű massza legyen

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan összedolgozzuk.

Sütőpapíron kinyújtjuk (szórjunk alá egy kis barna rizslisztet nyugodtan), majd megkenjük a krémmel és feltekerjük. Felvagdossuk és sütőpapíros tepsire tesszük.

180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version