Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Kókuszos – grízes szelet (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

4 db tojás

2,5 ek édesítő (1:4) (ITT)

1 cs sütőpor

25 dkg Mester család süteményliszt

10 g Mester család kakaópor

0,5 dl víz

Krém:

7 dl rizstej

2-3 ek édesítő (1:4) (ITT)

15 dkg kukorica vagy rizsdara

12,5 dkg kókuszreszelék

40 gr Mester család csokis pudingpor

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait egy tálban elkeverjük jó alaposan , majd egy sütőpapírral bélelet tepsibe tesszük. 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük. A krém alapanyagait egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük. Ha a piskóta meghűlt, akkor kettévágjuk, megtöltjük a krémmel.

Majd hagyjuk teljesen kihűlni.

Exit mobile version