Hozzávalók:
35 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
15 dkg tápióka keményítő
1 cs sütőpor
4,5 dkg édesítő (1:4)
3,5 dkg holland kakaópor
2,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 ek mézes fűszerkeverék (ITT)
1 l víz
4 ek citromlé
+ 20 dkg szilvalekvár
+ kakaó – édesítő – víz keveréke
+ kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a vizet és a citromlevet , majd jó alaposan kikeverjük. Egy nagyobb tepsibe tesszük, amit sütőpapírral kibéleltünk. 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, akkor kettévágjuk, majd megkenjük a lekvárral. Majd utána kockákra vágjuk és beleforgatjuk a kakaós keverékbe, majd a kókuszreszelékbe, majd tálaljuk.