Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Mandulás keksz (glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )

Hozzávalók:

12,5 dkg Mandulaliszt (Naturbit)

10 dkg Barna rizsliszt

5 dkg Köles liszt

10 dkg Tápióka keményítő

3 dkg édesítő (1:4)

5 g sütőpor

1,2 dkg útifűmaghéj

kb 2,5 dl víz (annyi, hogy gyúrható legyen)

1 ek citromlé

Elkészítés:

Az összes alapanyagot egy tálban alaposan összedolgozzuk, majd gombócokat formálunk belőle.

Sütőpapíros tepsire tesszük, és villával lenyomkodjuk.

180 fokos sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük.

Az alapanyagokat a Diszkont Diéta biztosította.

https://www.diszkontdieta.hu/

Exit mobile version