Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Kornspitz (Glutén,tej,tojás,cukor,szója,élesztőmentes,vegán)

Hozzávalók:

30 dkg Bake Free Házi kenyérliszt

6 g só

12,5 dkg magkeverék (szezámmag, lenmag, napraforgómag)

4,5 dl víz

+ olaj a kenéshez

+ magok a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet.

Jól összedolgozzuk, majd 4 egyenlő részre vesszük.

Tenyerünkkel kilapítjuk,majd feltekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajozzuk és magokkal megszórjuk.

180 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük.

Bake Free Házi kenyérliszt itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-hazi-kenyer-lisztkeverek-1000g/

Exit mobile version