Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Csokis és vaníliás fánkok (glutén,tej,tojás,cukor,szója,élesztőmentes)

Hozzávalók:

30 dkg Bake Free lángos – fánk lisztkeverék

4 dkg édesítő (1:4)

3,1 dl rizstej

Tetejére:

olvasztott mentes csokoládé

Töltelék:

1 cs vanília puding

3 dl rizstej

ízlés szerint édesítő

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A fánkhoz a lisztet édesítőt és a rizstejet alaposan összedolgozzuk.

Majd két részre vesszük.

Az egyik részét kinyújtjuk és amerikai fánkokat szaggatunk belőle.

A másik részét is kinyújtjuk, nagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.

Forró olajban kisütjük őket.

Az amerikai fánkot csokival borítjuk.

A pudingot megfőzzük és habnyomó segítségével megtöltjük a másik fánkokat.

Bake Free lángos – fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/

Exit mobile version