Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Fahéjas csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

20 dkg Bake free Lángos – fánk lisztkeverék

15 dkg Bake Free Házi kenyér lisztkeverék

3 ek édesítő (1:4)

4 g sütőpor

4 dl növényi tej

+ édesítős fahéj

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.

Szilikon lapon kinyújtjuk, majd olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk a fahéjas édesítős keverékkel, majd feltekerjük.

Kb. másfél ujjnyi vastagra vagdossuk, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.

Bake free lángos – fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/

Bake free házi kenyér lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-hazi-kenyer-lisztkeverek-1000g/

Exit mobile version