Hozzávalók:
25 dkg barna kis csiperkegomba (Chefgomba)
50 dkg rizs 22,5 dkg bébispenót (nekem apróra vágott fagyasztott volt)
zöldfűszerek (petrezselyem, kapor, bazsalikom)
só
3 ek olaj
1 nagy tv paprika
kb 1,4 dl víz
+ gluténmentes sörélesztő a tetejére
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, apróra vágjuk.
A gombát alaposan megmossuk, majd felvagdossuk.
A paprikát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát , összekeverjük, pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst. Jól elkeverjük.
Sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük a vízzel.
Amikor félpuhára főtt, akkor hozzáadjuk a bébi spenótot, majd készre főzzük.
Tálaláskor megszórjuk gluténmentes sörélesztőpehellyel.
Chefgomba:
https://chefgomba.hu/