Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Sült kaliforniai paprikás gombakrémleves (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

1 db kaliforniai paprika

1 db burgonya

30 dkg laska gomba (Chefgomba)

olaj

zöldfűszerek (bazsalikom , petrezselyem)

2 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A paprikát megmossuk, majd sütőben megsütjük.

A gombát megmossuk, szárát levágjuk, a burgonyát megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk.

A gombát és a burgonyát egy lábasba tesszük, olajon kissé megpirítjuk, majd felöntjük vízzel és puhára főzzük.

Majd ha megfőtt, akkor fűszerezzük, sózzuk, hozzáadjuk a paprikát és botmixerrel pépesítjük, majd felöntjük a tejszínnel, alaposan elkeverjük, majd tálalható.

Chefgomba:

https://chefgomba.hu/

Exit mobile version