Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Töltött sült gomba (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

4 db Portobello gomba (chefgomba)

30 dkg fött köles

1 db kaliforniai paprika

ízlés szerint zöldfűszerek

kb. 0,5 dl növényi tejszín

kb. 15 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A gombákat megpucoljuk, megmossuk, majd a tönk részét kiszedjük.

A tönk részét és a kaliforniai paprikát (amit megmostunk előtte) apróra vágjuk.

Majd a főtt kölest kikeverjük a tejszínnel, gombával, paprikával, sóval és zöldfűszerekkel.

Megtöltjük a gombafejeket vele, majd megszórjuk a reszelt növényi sajttal.

Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

Chefgomba itt:

https://chefgomba.hu/

Exit mobile version