Hozzávalók:
30 dkg málna
1 doboz Majomkenyér csokis – amarántos keksz
1 dl növényi tej
1 dl növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
+ Majomkenyér málnás – kókuszos keksz
+ Majomkenyér csokis – amarántos keksz
+ Növényi cukormentes tejszín – édesítve – felverve
Elkészítés:
A málnát botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet, növényi tejszínt és édesítőt.
Majd gépi habverővel kb 5 percig kissé felhabosítjuk.
Beletördeljük a kekszet, elkeverjük.
Majd betesszük a fagyasztóba, és 3 órán keresztül időközönként megkeverjük.
Majd hagyjuk , hogy fagyi állagúra fagyjon.
Majd poharakba tálaljuk, és rétegezzük még keksszel és csokival, na meg tejszínhabbal.