Hozzávalók:
10 dkg Medhusa Great Gluténmentes zabliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
7 dl víz
1 ek citromlé
2 ek vanília aroma
Töltelék:
20 dkg cukormentes eperlekvár
kb. 0,5 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól elkeverjük.
Egy nagy tepsit ( gáztepsi méretűt ) sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát rátesszük és elegyengetjük.
Majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Még melegen egy konyharuha segítségével feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük,majd ha meghűlt a piskóta , akkor ” kicsomagoljuk,leszedjük róla a sütőpapírt, majd megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.
kb. 1-2 órát hagyjuk állni, majd tálalható.