Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Töltött édes bundás palacsinta (glutén,tej,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

20 dkg Mester palacsintapor

1 db tojás

4,5 dl kókusztej

1 ek olaj

1 kk édesítő (1:4)

Töltelék:

Erdei gyümölcsös lekvár

Mester diabetikus étbevonó

Bunda

Mester házi kenyérliszt

2 db tojás (L)

Mester zsemlemorzsa + darált mandula + édesítő

+ olaj a sütéshez (csak az első palacsinta előtt vékonyan kiolajozzuk a serpenyőt)

Elkészítés:

A palacsinta hozzávalóit kikeverjük, majd kisütjük.

Majd megtöltjük mindegyiket lekvárral és csokival. Két szélét behajtjuk, majd a másik oldaláról összehajtjuk. „Bepanírozzuk” (kenyérliszt – tojás – édes mandulás morzsa), majd forró olajban kisütjük.

Vanília sodóval tálaljuk.

Exit mobile version