Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Néró – vegán (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

4 dkg Tápióka keményítő

3 ek édesítő (1:4) (ITT)

5 gr sütőpor

1 dkg Útufűmaghéj

1 dkg Útifűmaghéj őrlemény

3 – 3,2 dl víz

1 ek citromlé

+ lekvár

+ mentes olvasztott csokoládé

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jól kikeverjük. Majd sütőpapíros tepsire habnyomóval kekszeket nyomogatunk ki. Majd 180 fokos sütőben kb 12-15 perc alatt megsütjük. Majd lekvárral összetapasztunk 2-2 darabot , végül csokival díszítjük.

Exit mobile version