Hozzávalók:
10 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg utifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
3 dl víz
2 ek citromlé
Töltelék:
1 cs vaníliás pudingpor
kb 6-7 ek barna rizsliszt
ízlés szerint édesítő
4,5 dl kókusztej
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A krémhez a száraz alapanyagokat egy lábasba tesszük, majd felöntjük a kókusztejjel, majd kikeverjük és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni.
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jól összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk. Kb 10 cm – es átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk. Mindegyik közepére teszünk a krémből. Majd két szélét összehajtjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük.
180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.