Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit Köles liszt (ITT)
5 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)
1 cs sütőpor
1 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)
2 ek holland kakaópor
4 dkg édesítő (1:4)
kb 3,2 dl víz
2 ek citromlé
Krém:
1 cs kókuszos pudingpor
1 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
2 dl Schlagcreme natút tejszín
kb 3 dl kókusztej
10 dkg kókuszreszelék
+ mentes csokoládé olvasztva
+ 2 dl Schlagcreme natút tejszín + 1-2 ek kókuszreszelékkel felverve
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan kikeverjük. Két darab piskótát sütünk belőle.
A krémehez a tejszínen kívűl mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük, majd felverjük a tejszínt és belekeverjük.
Ha kihűltek a piskóták, akkor megtöltjük, úgy, hogy a tetejére is maradjon egy kis krém.
Majd legvégül a kókuszos tejszínnel bevonjuk.
Egy éjjelre a hütőbe tesszük, másnap csokival stb.. díszítjük.