Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
3 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
5 dg tápióka keményítő
3 dkg édesítő (1:4)
5 gr sütőpor
1,5 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
2,5 dl víz
2 ek citromlé
Töltelék:
2 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
4 dl rizstej
50 dkg köles túró
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A lapokhoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és három részre osztjuk. Kinyújtjuk egyenlő nagyságuakra, majd mindegyiket megsütjük 180 fokos sütőben kb 15 perc alatt. Majd a krémhez a pudingot megfőzzük, majd összeturmixoljuk a köles túróval.
Majd ha a lapok kihűltek, akkor rétegezzük.
Hagyjuk egy éjjelt összeállni, majd tálalható.