Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Linzer lekvárral (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

5 dkg tápióka keményítő

1,5 g útifűmaghéj

2 g sütőpor

1,5 ek édesítő (1:4)

18, 5 dkg margarin

+ barack lekvár

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzágyúrjuk a margarint. 20 percet hideg helyen pihentetjük. Majd barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk és szaggatjuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük és kb 12 perc alatt megsütjük.

Majd lekvárral összeragasztunk 1-1 darabot.

Exit mobile version