Hozzávalók:
12,5 dkg Naturbit Hajdina liszt (ITT)
2,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
5 dkg Tápióka keményítő
1 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 dkg édesítő (1:4)
4G sütőpor
2,5 dl rizstej
1,5 ek citromlé
+ lekvár a tölteléknek
+ pirított kókuszreszelék
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a citromlevet, jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk és kis kockákat vágunk belőle. Majd ezeket megtöltjük lekvárral, golyókat formázunk belőle, majd forró , lobogó vízben megfőzzük, végül pirított kókuszreszelékbe forgatjuk.