Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Rakott édesburgonya (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

1 nagy édesburgonya

1 db cukkini

1 cs Naturbit magyaros fasírtpor (ITT)

5 dkg Orgran easy egg (ITT)

Elkészítés:

Az édesburgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk , majd megfőzzük. A cukkinit megmossuk, felkarikázzuk. A fasírtport kikeverjük vízzel, kb 2,5-2,7 dl adjunk hozzá. Ha megfőtt az édesburgonya, akkor elkezdjük rakosgatni egy jénaiba. Édesburgonya, cukkini, a vegán fasírtos krém, és így tovább amíg el nem fogy.

Az orgran easy -t kikeverjük vízzel, majd evvel beborítjuk és kb 20-30 percig sütjük.

Vegán tejföllel tálaljuk.

Exit mobile version