Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2,5 dkg Naturbit Mandula liszt
1,5 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
kb 3,5 dl víz
2 ek citromlé
+ kb 10 dkg durvára darált dió
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, kb 5 percet állni hagyjuk, majd a tetejére tesszük a diót.
180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük, majd hagyjuk kihűlni, végül hold alakú szaggatóval szaggatjuk, vagy egyszerűen felkockázzuk.