Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1cs sütőpor
2 ek vanília aroma
3,5 dl víz
2 ek citromlé
+ kb 5 dkg holland kakaópor + édesítő + rizstejszín kikeverve sűrűre
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan összedolgozzuk. 5-10 percet hagyjuk állni.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, és három részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk és megkenjük csokoládékrémmel, a másik kettőt pedig kisodorjuk, majd összefonjuk őket.
Szilikon kenyérformába tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokos sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.