Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Vágott buci (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

12,5 dkg Naturbit hajdina liszt

23,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

12 dkg tápiókakeményítő

11 dkg Naturbit barna rizsliszt

2,5 dkg útifűmaghéj

2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

3 kk só

1 cs sütőpor

1 ek bambuszrost liszt

7 dl víz

3 ek citromlé

+ olaj a kenéshez

+ reszelt növényi sajt a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet , majd alaposan összedolgozzuk.

3-4-5 részre osztjuk, attól függően mekkorát szeretnénk készíteni. Kissé téglalap alakúra formázzuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük olajjal vékonyan , megszórjuk tetejét reszelt sajttal, majd 180 fokon kb 50-55 perc alatt megsütjük.

Exit mobile version