Hozzávalók:
35 dkg Mester család süteményliszt
2,5 dkg Mester család kakaópor
4 dl víz
4 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
1,5 ek útifűmaghéj
Töltelék:
2,5 dl növényi tej
1 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
7,5 dkg margarin
5 dkg kókuszreszelék
+ növényi tejszín
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd kikeverjük a vízzel. 18 cm-es torta formába tesszük és 180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
Megvárjuk míg kihűl, majd apróra daraboljuk, és annyi növényi tejszínt adunk hozzá, hogy gyúrható – nyújtható legyen a massza.
Közben a töltelékhez a növényi tejbe tesszük az édesítőt és pudingport, kikeverjük, megfőzzük, hozzáadjuk a margarint és kókuszreszeléket és kikeverjük.
Majd folpack-on kinyújtjuk a piskótás masszát, megkenjük a töltelékkel és feltekerjük.
Hűtőben pihentessük akár egy éjjelt is, majd másnap szórjuk meg kókuszreszelékkel.