Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Málnás – kekszes házi fagyi csokival (glutén,tej,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

30 dkg málna

1 doboz Majomkenyér csokis – amarántos keksz

1 dl növényi tej

1 dl növényi tejszín

ízlés szerint édesítő

+ Majomkenyér málnás – kókuszos keksz

+ Majomkenyér csokis – amarántos keksz

+ Növényi cukormentes tejszín – édesítve – felverve

Elkészítés:

A málnát botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet, növényi tejszínt és édesítőt.

Majd gépi habverővel kb 5 percig kissé felhabosítjuk.

Beletördeljük a kekszet, elkeverjük.

Majd betesszük a fagyasztóba, és 3 órán keresztül időközönként megkeverjük.

Majd hagyjuk , hogy fagyi állagúra fagyjon.

Majd poharakba tálaljuk, és rétegezzük még keksszel és csokival, na meg tejszínhabbal.

A Majomkenyér termékeket itt találod KATT IDE

Exit mobile version