Hozzávalók:
30 dkg málna
1 doboz Majomkenyér csokis – amarántos keksz
1 dl növényi tej
1 dl növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
+ Majomkenyér málnás – kókuszos keksz
+ Majomkenyér csokis – amarántos keksz
+ Növényi cukormentes tejszín – édesítve – felverve
Elkészítés:
A málnát botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet, növényi tejszínt és édesítőt.
Majd gépi habverővel kb 5 percig kissé felhabosítjuk.
Beletördeljük a kekszet, elkeverjük.
Majd betesszük a fagyasztóba, és 3 órán keresztül időközönként megkeverjük.
Majd hagyjuk , hogy fagyi állagúra fagyjon.
Majd poharakba tálaljuk, és rétegezzük még keksszel és csokival, na meg tejszínhabbal.
![281670909-993259357939470-6909718930338013060-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/281670909-993259357939470-6909718930338013060-n.jpg)
![281800590-726906435129235-5529429504276478062-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/281800590-726906435129235-5529429504276478062-n.jpg)
![281833928-315215910788815-3922587875506326689-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/281833928-315215910788815-3922587875506326689-n.jpg)
![282132272-7436919159711325-9047133043939535027-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/282132272-7436919159711325-9047133043939535027-n.jpg)
![283621639-758918255278599-4986335163985523922-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/05/283621639-758918255278599-4986335163985523922-n.jpg)