Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Marcipános – sós karamellás – meggyes sütemény (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

10 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

20 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

3 dkg Nutriversum Vegan Pro – marcipán- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

3 dkg édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

4 dl víz

15 dkg meggy

5 dkg Nutriversum Protein crunchy – étcsokis- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2 dkg útifűmaghéj

1 ek citromlé

Krém:

10 dkg Nutriversum Vegan Pro – sós karamellás- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

10 dkg Nutriversum Kesudióvaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2 dl cukormentes növényi tejszín

ízlés szerint édesítő

+ Nutriversum Protein crunchy – étcsokis- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan össze keverjük, majd hozzáadjuk a meggyet és a protein crinchyt, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kikeverjük.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, elegyengetjük benne, majd 180 fokos sütőben kb. 35-45 perc alatt megsütjük.

A krémhez az alapanyagkat egy tálban alaposan kikeverjük, majd ha meghűlt a piskóta, akkor eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk a tetejét protein crunchyval.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Exit mobile version