Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Barackos – diós sütemény ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

Piskóta:

15 dkg barna rizsliszt

7,5 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

3 dkg útifűmaghéj

5 dkg édesítő (1.4)

1 cs sütőpor

5 dkg Nutriversum vegan pro – csokoládés – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dl víz

1 ek citromlé

Krém:

1.

15 dkg Nutriversum dióvaj – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

10 dkg Nutriversum Barack Jam- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2.

10 dkg Nutriversum Vegan Pro – barackos joghurtos- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

12 dkg barna rizsliszt

ízlés szerint édesítő

5 dl növényi tej

+ Nutriversum Protein Crunchy – étcsokis a szóráshoz- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

+ olaj a forma kenéséhez

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.

Egy pite formát vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a masszát, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Az első krém alapanyagait kikeverjük.

Majd a második krém alapanyagait egy lábasba tesszük, alaposan kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha megsült és kihűlt a piskóta akkor először a diós krémmel megkenjük, majd erre jön a barackos krém, a tetejére protein crunchyt szórunk.

Hagyjuk 1-2 órát állni, majd fogyasztható.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Exit mobile version