Hozzávalók:
13 dkg hajdina liszt
1 kk só
5 gr porélesztő
22 dkg Mester házi kenyérliszt
5 gr útifűmaghéj
15 dkg Joya kókuszjoghurt
2,5 dl víz
+ ketchup
+ 4 db virsli
+ növényi sajt
+ olaj a kenéshez
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük , elkeverjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, majd jó alaposan kidolgozzuk. Majd egy órát kelesztjük.
Majd rizslisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk és négy kockára vágjuk.
Megkenjük ketchuppel, majd beletesszük a sajtot és a virslit, majd feltekerjük és egyik oldalát behajtjuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd lekenjük olajjal és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.