Hozzávalók:
Piskóta:
50 dkg Bake Free piskóta – muffin lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD
8 dkg édesítő (1:4)- KATT IDE – ITT TALÁLOD
7 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Krém:
8 dkg puncs pudingpor
4 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint édesítő (1-4) – KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
Töltelékhez:
45 dkg cukormentes baracklekvár
10 dkg holland kakaópor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
3-4 ek rumaroma
+ ízlés szerint édesítő, ha szükséges – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan elkeverjük, majd egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát.
180 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük.
A pudingot megfőzzük, hagyjuk kihűlni.
A tejszínt felverjük, majd ha kihűlt a puding , akkor összedolgozzuk vele.
A piskóta, ha elkészült és kihűlt, akkor az egyik oldaláról az egyharmad részét levágjuk ( a maradék piskóta 18×18-as forma lesz).
A levágott piskótát egy tálba morzsoljuk, majd a töltelék alapanyagaival alaposan összedolgozzuk.
A 18×18 – as formánkat folpackkal kibéleljük.
A nagyobb piskótát kettévágjuk.
Az egyik lapot betesszük a formába, erre jön a habos puding fele, majd a töltelék, majd a habos puding másik fele, majd a piskóta teteje.
5-6 órát hagyjuk összeállni, majd fogyasztható.
Az alapanyagokat a Kamrashop.hu webshopból szereztem be – ITT TALÁLOD – KATT IDE