Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Barackos – diós csiga (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

20 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

25 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg édesítő (1:4)

1 cs sütőpor

2,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – sós karamell – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

2,5 dkg útifűmaghéj

4 dl növényi tej

Töltelék:

20 dkg Nutriversum dióvaj – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

25 dkg Nutriversum baracklekvár – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

ízlés szerint édesítő – ha szükséges

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól összedolgozzuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk.

Kikeverjük a diókrémet a lekvárral ( ha hígabbnak találjuk, adjunk hozzá egy kis útifűmaghéjat ).

Kenjük meg a kinyújtott tésztát, majd tekerjük fel és vágjuk csigákra.

Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25-35 perc alatt megsütjük.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Exit mobile version