Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Hibiszkuszos brownie (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

20 dkg barna rizsliszt

5 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

1 dkg Viva Natura Hibiszkuszvirág por – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 dkg Viva Natura univerzális növényi komplex- KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 cs sütőpor

2,5 dkg útifűmaghéj

4 dkg édesítő (1:4)

5 dkg holland kakaópor

12,5 dkg olvasztott gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé

4 dl növényi tej

1 ek citromlé

Elkészítés:

Egy tálban a aszáraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és a citromlevet és alaposan összekeverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

A Viva Natura termékeket – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Exit mobile version