Hozzávalók:
2,5 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
35 g Viva Natura Kombucha koncentrátum -meggyes – KATT IDE – ITT TALÁLOD
15 dkg meggy
12,5 dkg mascarpone
1 dl növényi tejszín – cukormentes ( nem kell, hogy felverhető legyen)
ízlés szerint édesítő
10 g Viva Natura Gránátalma koncentrátum- KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dkg holland kakaópor
Elkészítés:
A növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, növényi tejszínt, édesítőt, kakaóport, kombucha – meggyes koncentrátumot és a gránátalma koncentrátumot.
Alaposan felverjük vele, végül belekeverjük a meggyet.
Fagyasztóba tesszük 5-6 órára, közben fél óránként megkevergetjük.
A Viva Natura termékeit itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD