Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Csokis – meggyes – gránátalmás fagylalt ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

2,5 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető

35 g Viva Natura Kombucha koncentrátum -meggyes – KATT IDE – ITT TALÁLOD

15 dkg meggy

12,5 dkg mascarpone

1 dl növényi tejszín – cukormentes ( nem kell, hogy felverhető legyen)

ízlés szerint édesítő

10 g Viva Natura Gránátalma koncentrátum- KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 dkg holland kakaópor

Elkészítés:

A növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, növényi tejszínt, édesítőt, kakaóport, kombucha – meggyes koncentrátumot és a gránátalma koncentrátumot.

Alaposan felverjük vele, végül belekeverjük a meggyet.

Fagyasztóba tesszük 5-6 órára, közben fél óránként megkevergetjük.

A Viva Natura termékeit itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD

Exit mobile version