Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Marcipános – pisztáciás szelet ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

20 dkg Barna rizsliszt

10 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

5 dkg Nutriversum – Vegan Pro – vaníliás – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg Nutriversum – Vegán Pro – marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg mandulaliszt

3 dkg útifűmaghéj őrlemény

1 cs sütőpor

5 dkg édesítő (1:4)

7 dl növényi tej

1 ek citromlé

Krém:

2,5 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető

1 üv Nutriversum pisztáciavaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

ízlés szerint édesítő

5,5 dkg Nutriversum – Vegán Pro – marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.

Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a piskóta masszát, elegyengetjük.

180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.

A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és alaposan kikeverjük.

Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.

1-2 óra múlva tálalható.

A Nutriversum termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Exit mobile version