Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Gluténmentes zabpelyhes – meggyes rizskoch ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes, vegán)

Hozzávalók:
40 dkg basmati rizs
8 dl cukormentes növényi tej
ízlés szerint édesítő
csipet só
+ 15 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4,5 dl növényi tejszín
40 dkg meggy ( nekem cukormentes meggybefőtt volt )
4 dkg útifűmaghéj örlemény
1 ek citromlé
Elkészítés:
A rizst főzzül meg a növényi tejben az édesítővel és csipet sóval.
Majd ha megfőtt, akkor adjuk hozzá a többi alapanyagot, alaposan keverjük össze, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tegyük.
180 fokos sütőben kb. 30-35 percig süssük.

A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE

Exit mobile version