Hozzávalók:
40 dkg Mark and Spencer gluténmentes liszt
1 cs porélesztő
5 dkg édesítő (1:4)
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 dl víz
Töltelék:
20 dkg Dia Wellnes barack lekvár
10 dkg Vegan Chef mascarpone
15 dkg Hester’s Life kakaós granola
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a viet és jól összedolgozzuk.
A lekvárt és a mascarponét alaposan kikeverjük.
Majd a tésztát barna rizslisztes lapon alaposan átdolgozzuk és kinyújtjuk kb egy ujjnyira.
Majd megkenjük a töltelékkel, megszórjuk a granolával.
Hosszanti széleit behajtjuk, majd feltekerjük.
Egy sütőpapírral bélelt kenyér formába tesszük,vékonyan olajozzuk.
Majd 50 fokos sütőben kb egy órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.KI