Site icon Mona Konyhája – Élet az ételallergiával

Zöld zöldséges spagett (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

1 cs Mimen csicseri spagetti (ITT)

500 gr brokkoli

1 cs szárzeller

10-15 dkg spenót levelek

zöldfűszerek

0,5+ 1,5 dl kókusztej

3 – 4ek Naturbit barna rizsliszt (ITT)

+ reszelt növényi sajt

3 ek kókuszolaj

Elkészítés:

A brokkolit, szárzellert megmossuk, feldaraboljuk, majd az olajon kb 10-15 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a spenótot, sót, zöldfűszereket, jól átforgatjuk, majd hozzáadjuk a kókusztejet, majd félpuhára főzzük őket, majd beletesszük a tésztát, és készre főzzük, végül a 1,5 dl kókusztejben elkeverjük a rizslisztet és besűrítjük.

Reszelt növényi sajtot teszünk rá tálaláskor.

Exit mobile version